Text Size

 

ONZE FILOSOFIE

Met een jarenlange ervaring in de makelaardij wil ik mij, als Hans Visser makelaars, onderscheiden door een grote mate van betrokkenheid, enthousiasme, vakkennis en integriteit, die zich vertalen in een hoog niveau van dienstverlening aan mijn klanten, vanaf de eerste kennismaking tot en met, en indien noodzakelijk tot ver na, de oplevering van de aangekochte of verkochte onroerende zaak.
Hans Visser makelaars levert ouderwetse dienstverlening met gebruikmaking van de modernste technieken en communicatiemiddelen.
Tevreden klanten maken, niet alleen op de korte, maar -met name- ook op de langere termijn, is wat mij iedere dag weer motiveert om mijn werk nog beter te doen.

Ik ben gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen in het gebied Groot Amsterdam (Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Ouderkerk aan de Amstel en Abcoude).
Daarnaast hou ik mij bezig met:

•    Aanhuur/verhuur en beheer van woningen
•    Taxaties en waardebepalingen t.b.v. financiering, boedelscheidingen, erfenissen.
•    Splitsen van panden en/of het omzetten van woningcoöperaties in appartementsrechten.
•    Begeleiding bij aankoop of verkoop op de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling.
•    Advisering bij beslissingen over verkoop en/of verhuur,
•    Advisering bij verbouwing.
•    Bedrijfsonroerend goed.

Hans Visser makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NMV) en de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA). Daarmee is ons communicatie systeem direct gekoppeld aan de Funda site, de grootste huizen zoeksite van Nederland met meer dan 220.000 bezoekers per dag. (Gegevens september 2006.)
Daarnaast is Hans Visser makelaars lid van de internationale makelaarsorganisatie  FIABCI, waardoor zij haar internationale netwerk veilig stelt. Mede door de beheersing van de Engelse, Franse en Duitse taal mag Hans Visser makelaars zeer veel buitenlanders tot haar klantenkring rekenen.
 

Onze gegevens

 

 

Hans Visser makelaars
valt onder:

Peters & Partners
Makelaars & Taxateurs
Keizersgracht 541
1017 DK Amsterdam
Tel:  +20 (0)20 2250033
Email: info@petersenpartners.nl
www.petersenpartners.nl